06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maand van AI

3 april 28 april

April is de maand van AI. Tijdens deze maand geven we extra aandacht aan AI. Er vinden een hoop activiteiten plaats, georganiseerd door verschillende organisaties. De AI Parade, events, podcasts, blogs, en meer. Doe jij ook mee?

De potentiële toepassingen van de Maand Van AI zijn enorm. Het kan helpen om gepersonaliseerde aanbevelingen te doen. Niet alleen rond de films die je wilt kijken, maar ook ten aanzien van je medicijnen (welke passen bij jou en jouw DNA?), je levensstijl en hoe je leert. Het kan helpen bij het realiseren van onze grote opgaven rondom duurzaamheid doordat we met sensoren steeds beter weten waar en wanneer vervuiling optreedt. Het helpt bij het vertalen van teksten en gesproken woorden, het kan het gedrag voorspellen, er slimme steden mee maken en er robots en zelfrijdende auto’s mee aansturen. En nog veel, veel meer.

Elke dag zien we nu al toepassingen van AI om ons heen. Ook in onze regio zien we dat er al honderden bedrijven zijn die actief bezig zijn met AI. Tijdens de Maand van AI laten we je zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van AI in onze regio.

Doe mee!

Organiseer jij ook een activiteit over AI in april? Of heb je een blog die je graag wilt delen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar aihub@romutrechtregion.nl.aihub@romutrechtregion.nl

Maand Van AL

Regio Utrecht, Nederland
+31 (0)85 022 13 44
Bekijk de site van Locatie

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033