06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie circulaire economie op de Floriade

15 september 2022 @ 13:30 15:00

Wat is een circulaire economie en hoe pas je dit toe op je eigen organisatie? Beleef circulariteit van dichtbij op de Floriade in Almere!

Over dit evenement

Wat is een circulaire economie en waarom is het zo belangrijk? Na een uitgebreide introductie op dit thema door Route Circulair kun jij in eigen woorden uitleggen waarom én hoe we ons ontwikkelen richting een circulaire economie. We geven je concrete en praktische voorbeelden van hoe ook jouw organisatie een steentje kan bijdragen. Dit doen we aan de hand van de geleerde lessen van ruim 30 circulaire pioniers die we hebben geïnterviewd zoals DSM, Auping en Interface. Hierna weet jij wat die eerste of logische vervolgstap naar circulariteit kan zijn voor jouw organisatie.

Beleef vervolgens de circulaire economie van dichtbij en ontdek het paviljoen waarin bouwers, makers en kunstenaars de grote uitdagingen van deze tijd op een creatieve manier tastbaar hebben gemaakt. Vol trots laten zij zien hoe we samen vooruit kunnen naar een duurzame toekomst.

Dit programma is inclusief entreeticket* voor Floriade, lezing, rondleiding, hapje & drankje, circular goodie van lokale maker en bijdrage aan het paviljoen. Uiteraard ben je voor of na het programma vrij om de rest van de Floriade te ontdekken.

*Let op: het entreeticket sturen we je separaat toe nadat we je reservering binnen hebben via het Eventbrite platform. Mocht je al een ticket hebben, laat het ons dan weten via zakelijk@circuloco.nl

Afbeelding van Introductie op circulaire economie op de Floriade
€72.5

Stichting Circuloco

+31 6 18 13 95 52

Bekijk de site van Organisator

De Floriade

Sturmeyweg 1
Almere, Flevoland 1324KN Nederland

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033