06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

impact030 Impuls #3

1 april @ 15:00 30 mei @ 17:00

impact030 Impuls #3

Locatie: Hybride – in Utrecht Online en fysiek Utrecht,

🚀 Geef jouw onderneming een boost met Impuls 2024! 🚀

Reserveer nu jouw plek voor het exclusieve Impuls-programma aangeboden door impact030. Slechts 10 plekken beschikbaar voor het hele jaar, dus wacht niet te lang!

Als (impact)ondernemer maak je ontwikkelingen door. Impact030 staat paraat om impactondernemers te ondersteunen bij uitdagende vraagstukken. Sommige daarvan zijn praktisch van aard, terwijl andere complex zijn en gaan over het vergroten van je impact, financiële groei, bedrijfsvoering, de juiste bedrijfsvorm kiezen, of je doelgroep vinden en bereiken. Met name tussen verschillende ontwikkelfases zijn er cruciale keuzes te maken.

Wat is Impuls?

Impuls is jouw sneltrein naar duurzame groei in Utrecht, op maat gemaakt voor impactondernemers in elke fase – of het nu een start-up, scale-up of iets daartussenin is.

We begeleiden je gedurende ongeveer 2 maanden langs verschillende fases om de beste ondersteuning te bieden en te vinden voor jouw groeivraag:

  1. Intake
  2. Actieperiode
  3. Expertpanel
  4. Consult
  5. Actieperiode
  6. Implementatiegesprek

Met slechts 4 vaste afspraken, de rest gebeurt op jouw schema. Flexibiliteit op z’n best! We stellen het hele netwerk van impact030 tot jouw beschikking. Jij als ondernemer staat centraal en bepaalt zelf hoe je het netwerk inzet voor jouw groeivraag. Aan het eind van dit traject heb je een sterker netwerk, mogelijkheden om de positieve impact van je bedrijf te vergroten en verbeterde ondernemersvaardigheden.

Waarom Deelnemen?

Krijg toegang tot een uitgebreid netwerk, word onderdeel van de impact030-community en de lokale ondernemersgemeenschap, neem deel aan exclusieve evenementen, en meer! Impuls biedt niet alleen begeleiding maar plaatst je ook in een gemeenschap van lokale ondernemers. Bovendien hebben we een uitgebreid partnernetwerk met samenwerkingen zoals Voor Je Stadsie, Vrijwilligerscentrale, Ondernemersklankbord, Social Impact Factory, Starters4Communities, Gemeente Utrecht, en meer.

Locatie?

Hybride – in Utrecht.

Kosten?

Pay as you value – sponsorbijdrage.

Wil je meedoen, stuur dan een mail naar hallo@impact030.nl 

Voor meer informatie ga naar de link hier beneden

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033