06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gratis kennissessie Inclusief Leiderschap

28 maart @ 15:00 18:00

Gratis kennissessie Inclusief Leiderschap

Locatie: Stadhuis in de raadszaal

Inclusief Leiderschap

Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Het helpt bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en versterkt het innovatieve vermogen van je onderneming. Een diverse en inclusieve organisatie draagt bij aan een succesvolle onderneming en uiteindelijk de winstgevendheid.De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom organiseert zij samen met Impact033 deze kennissessie over de kracht van inclusief ondernemen.

Als er iemand boeiend kan vertellen over Inclusief Leiderschap, is het wel keynote spreker Bartel Geleijnse. Bartel is impact ondernemer en CEO van The Colour Kitchen. Hij heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren tot inclusief leiderschap. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring hoe het is om een inclusieve organisatie te runnen. Zijn weg naar sociaal ondernemerschap was er één van vallen en opstaan. In zijn inhoudelijke en indringende verhaal deelt hij zijn motivatie, tegenslagen, overwinnen en de keuzes waarvoor een betekenisvol ondernemer zich gesteld ziet. Kortom, een boeiend verhaal met een lach en een traan.

‘Diversiteit is worden uitgenodigd op het feest, inclusiviteit is gevraagd worden om te dansen.’ Dit is een bekende quote. Wij gaan echter nog een stap verder: inclusiviteit is meedoen in de feestcommissie en samen bepalen wat er gegeten wordt en op welke muziek we dansen.Ook is er aandacht voor een ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap dat de gemeente Amersfoort in het voorjaar start. Hierin begeleiden we ondernemers bij het creëren van een diverse en inclusieve bedrijfscultuur in hun bedrijf of organisatie. De deelnemers van het ontwikkeltraject van 2023 delen hun ervaringen en vertellen wat de training voor impact had op hun organisatie en henzelf.

Programma

  • Welkom met een drankje
  • Keynote met Bartel Geleijnse over Inclusief Leiderschap
  • Getuigenissen van deelnemers ontwikkeltraject 2023
  • Ervaringsworkshop over Diversiteit en Inclusie op de werkvloer
  • Uitreiking certificaten aan de deelnemers aan het ontwikkeltraject in 2023 door wethouden Micheline Paffen-Zeenni
  • Napraten met collega-organisaties, de Gemeente Amersfoort en Impact033

Aanmelden

Maak van deze kans gebruik om je bedrijf of organisatie te versterken en meld je aan voor de gratis kennissessie op donderdag 28 maart 2024 van 15.00 uur tot 18.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. De bijeenkomst vindt in het Stadhuis in de Raadzaal. Stuur uiterlijk 21 maart een mail met naam, bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer naar hallo@impact033.nl.

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033