06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: De juiste persoon op de juiste plek

15 november 2022 @ 09:00 12:00

Iemand op de juiste plek is gelukkiger, productiever en werkt optimaler samen met zijn teamgenoten. Het klinkt makkelijk, maar wordt vaak vergeten in de waan van de dag. Echter is het uiteindelijk het team dat voor de groei zorgt. Er zijn een aantal simpele stappen die je kan nemen om te zorgen dat iedereen zijn volledige potentieel benut! 

Tijdens deze workshop zoomen we in op twee aspecten van iemand zijn rol in het team en ga je direct met praktische tools aan de slag om dit toe te passen op jouw team of organisatie.

Allereerst kijken we naar de cognitieve diversiteit binnen het team. Je krijgt inzicht in wat ieders denk- en actievoorkeuren, ook wel natuurlijke krachten, zijn en waar de overeenkomsten en verschillen binnen het team liggen. Samen kijken we wat deze betekenen voor de sterktes en valkuilen van je team of organisatie, en hoe je deze beter zou kunnen herkennen, waarderen en benutten.

Hierna gaan we een eerste slag maken bij het (her)verdelen van verantwoordelijkheden. Welke activiteiten zijn er binnen jouw organisatie en hoe kan je die, mede gebruik makend van ieders natuurlijke kracht, optimaal verdelen? Zodat niet alleen dubbel en vergeten werk verleden tijd is, maar iedereen ook zijn volledige potentieel benut.

Praktische informatie
Wat? 
Workshop Juiste persoon op de juiste plek
Voor wie? de ondernemer of persoon binnen de organisatie die verantwoordelijk is voor dit thema. De workshop sluit het beste aan bij organisaties of teams vanaf 4 personen
Wanneer? 15 november 09.00 – 12.00 uur (inloop om 08.45 uur)
Waar? Online, via Zoom
Kosten? 40,- excl. BTW (commitment fee)
Meld je hier aan!

Let op: Inschrijven biedt nog geen garantie voor deelname. We willen zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om workshops te volgen, maar er is beperkt plek (max. 12 deelnemers). We houden de groep klein zodat er veel interactie mogelijk is en je écht aan de slag kunt gaan. Heeft iemand binnen je team de workshop al gevolgd, wissel de kennis dan eerst intern uit.

Over de trainer
De workshop wordt gegeven door Philia Lijdsman van Bricklayers.
 

€40 Excl. BTW

Social Enterprise NL

Bekijk de site van Organisator

Online

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033