06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BETTer go together!

29 maart @ 08:00 31 maart @ 17:00

Ga je mee naar BETT, de grootste Education Technology beurs? Van 29 t/m 31 maart 2023 bezoeken we de BETT in Londen met een gezamenlijke Nederlandse bedrijfsdelegatie. De Nederlandse Ambassade in Londen, Dutch Edtech en ROM Utrecht Region willen er vóór en met jullie een succesvolle en onvergetelijke reis van maken.

We vertrekken op dinsdagmiddag 28 maart 2023 per trein naar London. We adviseren je om gebruik te maken van de Eurostar (the ‘Edtech Express’ 😊) die op dinsdag 28 maart om 13:47 uur uit Amsterdam Centraal vertrekt en om 16:57 uur aankomt op London St. Pancras. De terugreis dien je zelf te plannen.

Reis- en verblijfkosten naar/in Londen zijn voor eigen rekening.

Nieuw: Connect@Bett

Nieuw voor BETT 2023 is het afspraakprogramma Connect@Bett. Dit programma biedt de mogelijkheid om afspraken van 15 minuten te plannen met onderwijsinstellingen of andere interessante partijen. Het geeft de kans om van te voren afspraken te maken met voor jou interessante partijen zodat je je gericht kan voorbereiden. Op het platform geef je aan wanneer je beschikbaar bent, met wie je een gesprek zou willen hebben, en je krijgt ook verzoeken van anderen voor een gesprek met jou. Het platform maakt daarna een schema voor je met gesprekken die je dan nog moet accepteren. Daarna hoef je alleen nog maar te zorgen dat je bij de gesprekken aanwezig bent met een goede pitch! Connect@Bett zit bij de NL lounge inbegrepen, dus iedereen die meegaat naar de BETT met deze missie, kan ook automatisch van Connect@Bett gebruik maken, zonder extra kosten.

Wat bieden we aan?

  • Een kick-off bijeenkomst in Jaarbeurs Utrecht op vrijdag 27 januari 2023 tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)
  • We coördineren de heenreis naar Londen op dinsdagmiddag 28 maart (“Edtech Express”)
  • De Nederlandse Ambassade verzorgt het Edtech NL Paviljoen op de BETT beursvloer. Een stand die nog groter is dan afgelopen jaar, met toegang tot schermen, presentatie mogelijkheden en koffiemomenten. Geïnteresseerden kunnen zich hieronder inschrijven voor een gratis stand timeslot.
  • Gratis toegang tot Connect @ BETT voor het maken van afspraken
  • Mogelijkheden om promomateriaal te tonen
  • Minstens één Nederlands side-event namens de delegatie en toegang tot de andere side-events van o.a. de European Edtech Alliance en borrel(s)

Ga mee als deelnemer en/of standhouder

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor deelname aan het programma van de Nederlandse delegatie. Je aanmeldinformatie kan worden gedeeld met anderen.

Je kunt deelnemen als ‘gewoon’ delegatielid. Je bezoekt dan de beurs en side events. Je kunt je ook aanmelden als bezoeker én standhouder. Je mag dan gebruik maken van een tijdslot in de Nederlandse stand, aangeboden door de Ambassade in Londen. Daartoe dien je ons van wat extra informatie te voorzien. Wij bepalen dan of je je kwalificeert als standhouder. Als dat zo is hoor je van ons welk tijdslot je toegewezen krijgt. Belangrijk is dat je producten en diensten direct afneembaar zijn in het buitenland (specifiek het Verenigd Koninkrijk), van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat ze (minimaal) Engelstalig aangeboden en te gebruiken zijn. Na een verzoek om een plek in de stand krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons. De selectiecommisie zal een selectie maken van een breed aanbod aan Edtech oplossingen, het kan zijn dat je op grond van eerder genoemde voorwaarden wordt afgewezen voor een standslot. Dit betekent dat je nog steeds mee kan met de officiële delegatie, maar geen toegang krijgt tot een timeslot in de stand.

Kick-off 27 januari

Op vrijdagmiddag 27 januari 2023 organiseren we vanaf 13:00 uur in Hal 2 van Jaarbeurs Utrecht een live ‘kick-off’ van de BETT-reis met nadere informatie en met de mogelijkheid tot wederzijdse kennismaking en het stellen van vragen. Deelnemers ontvangen automatisch een uitnodiging voor die sessie.

Vergeet je niet aan te melden voor de BETT zelf

Let op: deelname aan ons programma betekent (nog) niet dat je je hebt aangemeld voor de BETT zelf. Dat kan je zelf doen via https://uk.bettshow.com/visitor-registration

ROM Utrecht Region

+31 (0)85 022 13 44

Bekijk de site van Organisator

ExCel London

One Western Gateway
London, E16 1XL Verenigd Koninkrijk
+44 (0)20 7069 5000
Bekijk de site van Locatie

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033