06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: gaming for good

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk de podcast Pepper. Wekelijks verschijnt er een podcast.

In Dotslash Utrecht ontmoeten Jelle en Jos Emily Jacometti van Flavour. Jacometti spreekt over de werking van gamification, hoe dit een rol speelt bij alle beslissingen die we dagelijks nemen en hoe we daarbij bewust en onbewust beïnvloed worden. De afgelopen jaren ontwikkelde Emily binnen haar bedrijf de Hero Centred Design-methode. Dit is een methode die mensen dwingt om vanuit het perspectief van de eindgebruiker te denken. Door gebruik te maken van eeuwenoude kennis over de mens als verteller, spelletjesspeler, puzzelaar en probleemoplosser geeft ze handvaten om ingewikkelde trajecten succesvol te doorlopen. Ze heeft ondertussen flink wat ervaring opgedaan en in haar lezingen gebruikt ze dan ook veel voorbeelden van het succesvol toepassen van de HCD methode in verander- en innovatietrajecten, gamification en in digitale leeromgevingen.

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering: gaming for good

In Dotslash Utrecht ontmoeten Jelle en Jos Emily Jacometti van Flavour. Jacometti spreekt over de werking van gamification, hoe dit een rol speelt bij alle beslissingen die we dagelijks nemen en hoe we daarbij bewust en onbewust beïnvloed worden. De afgelopen jaren ontwikkelde Emily binnen haar bedrijf de Hero Centred Design-methode. Dit is een methode die mensen dwingt om vanuit het perspectief van de eindgebruiker te denken. Door gebruik te maken van eeuwenoude kennis over de mens als verteller, spelletjesspeler, puzzelaar en probleemoplosser geeft ze handvaten om ingewikkelde trajecten succesvol te doorlopen. Ze heeft ondertussen flink wat ervaring opgedaan en in haar lezingen gebruikt ze dan ook veel voorbeelden van het succesvol toepassen van de HCD methode in verander- en innovatietrajecten, gamification en in digitale leeromgevingen.

Wil je de podcast beluisteren? Dat kan via de logo hiernaast.

Podcast aflevering: gaming for good

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033